keskiviikko 16. elokuuta 2017

Tomaatit ja kesäkurpitsa fetajuustolla

Tämä on yksi lempiresepteistäni ja teen tätä hyvin usein kesällä, koska silloin varsinkin kotimaiset kasvikset ovat parhaimmillaan. Tässä uunivuoassa pääosassa ovat kasvikset, joiden makua herkullinen fetajuusto täydentää. Sopii lisukkeeksi, mutta myös pääruoksi. Ainekset tuplaamalla vuokaa riittää isommallekin joukolle.

Tomaatit ja kesäkurpitsa fetajuustolla


1 rasia kirsikkatomaatteja
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 paketti n.200g fetajuustoa
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria 

1. Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit. 
2. Laita tomaatit ja kesäkurpitsan palat vuokaan ja lorauta päälle oliiviöljyä ja ripsauta suolaa ja pippuria. Sekoita.
3. Murustele fetajuusto päälle.
4. Paista uunin keskitasolla n.170 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä, tomaatit ovat pehmenneet mutta kesäkurpitsassa on vielä napakkuutta jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti