lauantai 15. heinäkuuta 2017

Herkullinen chilihalloumi

Tämä on sellainen resepti, jonka olen muistaakseni nähnyt Nigellan tekevän joskus televisiossa, mutta muuta en oikein muistanut kuin halloumin, chilin ja jotain makeaa. Tässä siis minun oma kokeilu ja hyväähän se oli. Helppo alkupala esimerkiksi grillijuhliin. Ei voi mennä kovin pieleen suolaisella, makealla ja lempeällä tulisuudella.:)


Chilihalloumi

1 paketti halloumia
1 punainen chilipalko
4-5 rkl vaaleaa siirappia

1. Pilko chili ja poista siemenet jos haluat kastikkeesta miedompaa.
2. Laita kattilaan chili ja siirappi ja kuumenna niitä noin 5 minuuttia, jotta chili pehmenee.
3. Viipaloi halloumi ja paista viipaleet kuivalla kuumalla pannulla kullanvärisiksi.
4. Laita halloumit tarjoiluastiaan ja kaada makea chilikastike päälle.

Vinkki: Siirapin sijasta voi käyttää hunajaa ja kastiketta voi terästää esimerkiksi tuoreella timjamilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti