maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kolmen aineksen vegaaninen vaniljajäätelö ilman jäätelökonetta

Kahden aineksen jäätelöresepti on kerännyt suosiota ja aloin miettiä onnistuisiko vegaanijäätelön valmistus yhtä helposti. Onnistuihan se! Jäätelö on hyvää ja kermaista. Tässä resepti pohjaksi, jota voi muutella loputtomiin lisäämällä seokseen esimerkiksi hedelmäpyrettä tai marjoja. Maistuu sellaisenaan tai kun lisää hedelmäpyrettä jäätelön päälle. Ei kun jäätelön tekoon! :)

Vegaaninen vaniljajäätelö

1 purkki vispautuvaa soijakermaa
4-5 reilua ruokalusikallista vaaleaa siirappia, esim. luomu inkiväärisiirappia
1/2 vaniljatanko

1. Vispaa kerma kuohkeaksi.
2. Lisää siirappi ja vispaa hieman lisää.
3. Halkaise vaniljatanko, ota siemenet talteen ja lisää seokseen. Vispaa niin, että siemenet sekoittuvat massaan. (jos haluat lisätä jäätelöön muita makuaineksia, lisää ne tässä välissä.)
4. Pakasta rasiassa n.5 tuntia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti