Lisää pyörykät esimerkiksi tomaattikastikkeeseen ja syö spagetin kanssa tai kasaa napostelulautanen kasvistikuista, puikularanskalaisista ja pyöryköistä.
Chorizopyörykät
200 g kypsiä chorizomakkaroita
(näin tulee melko mausteisia pyöryköitä, vähemmän laitettaessa maku on miedompi.)
400g naudan jauhelihaa
1. Ota jauheliha lämpimään n.30 minuuttia ennen paistamista.
2. Paloittele makkarat pienemmiksi paloiksi ja pyöräytä monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa niin, että niistä tulee tahnamainen massa, joka on helppo sekoittaa jauhelihaan.
3. Sekoita kulhossa käsin makkaratahna ja jauheliha niin, että chorizo sekoittuu jauhelihaan kunnolla.
4. Muotoile massasta pienehköjä pyöryköitä ja paista pannulla n.7-10 minuuttia riippuen pyöryköiden koosta.
5. Nosta kypsät pyörykät lautasen päälle, jolla on talouspaperia. Chorizoista irtoaa paljon rasvaa ja näin saat siitä ylimääräisen pois, mikäli haluat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti