tiistai 23. tammikuuta 2018

Hieman herkummat protskupannarit (gluteeniton, laktoositon, ei lisättyä sokeria)

Tykkään tavallisista banaani+kananmuna pannareista, mutta aina on kiva kokeilla jotain ekstraa. Kokeilin vähän aikaa sitten jauhottomia ja sokerittomia brownieita ja siitä sain idean muokata reseptin pohjalta pannareita. Kutsun näitä nyt proteiinipannareiksi, koska kananmunasta ja maapähkinävoista sitä löytyy. Takuulla helppoja, nopeita ja hyviä.😊

Proteiinipannarit

5 pientä pannaria

2 banaania
1 kananmuna
1rkl karkeaa luomu maapähkinävoita
1rkl 100% kaakaojauhetta
1/2 dl laktoositonta maitoa tai kauramaitoa

1. Muussaa banaanit kulhossa, sekoita muussiin kananmuna ja vatkaa haarukalla hetki.
2. Lisää maapähkinävoi ja kaakaojauhe.
3. Lisää neste.
4. Sekoita ainekset hyvin sekaisin.
5. Paista lettupannulla keskilämmöllä. Oman kokemuksen mukaan banaanipannareiden kypsyminen kestää hieman pidempään kuin tavallisten, joten kääntämisen suhteen kannattaa olla kärsivällinen.
6. Nauti sellaisenaan tai maustamattoman kreikkalaisen jugurtin ja marjojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti