keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Timjamiperunat Queso fresco juustolla ja tomaateilla

Juustot ovat suurinta herkkuani ja kun törmäsin tähän Apetinan uuteen juustoon kaupassa, päätin kokeilla. Juusto oli yllätykseni pehmeä, odotin enemmän fetajuustomaista rakennetta. Paistettaessa siihen tuli kuitenkin rapea pinta. Herkullinen yhdistelmä syntyy paistetuista perunoista, rapeapintaisista juustopaloista ja kirpeän makeista tomaateista.

Timjamiperunat Queso fresco juustolla ja tomaateilla

5-6 keskikokoista rosamundaa
1/2 nippu timjamia
1 paketti Apetina Queso Fresco juustoa
1 rasia miniluumutomaatteja
1/2 tl pippurisekoitusta
Ripaus sormisuolaa
Loraus öliiviöljyä

1. Pese perunat ja pilko pieniksi paloiksi.
2. Laita perunat uunivuokaan ja silppua timjami niiden sekaan.
3. Lisää uunivuokaan reilu loraus oliiviöljyä, pippuriseos ja ripaus sormisuolaa. Sekoita.
4. Paista perunoita n.40 minuuttia 20 asteessa.
5. Kun perunat ovat melkein kypsiä valmista juusto-tomaattipaistos.
6. Pilko tai murra käsin juusto pienemmiksi paloiksi ja puolita miniluumutomaatit.
7. Paista juustopalojen pinta rapeaksi kuumalla pannulla pienessä määrässä oliiviöljyä.
8. Lisää tomaatit ja paista vain muutama minuutti niin, että tomaatit pehmenevät hieman.
9. Mausta vielä ripauksella suolaa ja pippuria.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti