perjantai 8. syyskuuta 2017

Kasvispelti fetajuustolla

Fetajuusto on monipuolinen raaka-aine ruoanlaitossa, joka tuo mukavasti makua ruokaan kuin ruokaan. Tänä kesänä olen yhdistellyt sitä paljon kasvisten kanssa ja tähän peltiin se sopii mainiosti. Kasvispelti on helppo toteuttaa ja saa varmasti kasviksia karttelevankin nauttimaan kotimaisen kesän antimista.:)


Kasvispelti fetajuustolla

1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
1 parsakaali
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 paketti papuja
1 munakoiso
1 pala, n. 150 g fetajuustoa
Puolikkaan sitruunan mehu
Suolaa
Pippuria
Kourallinen tuoretta timjamia
Kunnon loraus oliiviöljyä

1. Huuhdo ja pilko kasvikset haluamasi kokoisiksi paloiksi. Leikkaa pavuista päät ja keskeltä kahtia. Lisää kasvispalat kulhoon.
2. Lisää kulhoon oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita kunnolla, jotta öljy tarttuu kasviksiin.
3. Pilko timjami ja lisää kulhoon. Purista sitruunan mehu kasvisten päälle. 
4. Murenna fetapala pieneksi käsin tai haarukalla ja lisää kulhoon. Sekoita kaikki ainekset lopuksi kunnolla sekaisin.
5. Laita kasvikset uunipellille ja paista n.30 minuuttia 180 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti