Välipalapatukat
3 dl kaurahiutaleita
2 dl kurpitsansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
1/2 dl seesaminsiemeniä
4 rkl chiasiemeniä
1 dl kuivattuja mustikoita
1/2 dl tummaa suklaata
5 taatelia
1,5 dl vettä
1. Sekoita hiutaleet, siemenet ja mustikat kulhossa.
2. Murskaa suklaa muruiksi ja lisää kulhoon.
3. Ota taateleista kivet pois ja lisää kattilaan veden kanssa.
4. Kuumenna vettä ja taateleita sekoittaen kunnes niistä muodostuu tahnaa.
5. Kaada taatelitahna kulhoon ja sekoita ja puristele ainekset sekaisin. Tahna on kuumaa, joten muista suojata kädet.
6. Laita uunivuokaan leivinpaperia ja kaada massa vuokaan. Painele tasaiseksi levyksi.
7. Paista uunissa n. 150 asteessa puoli tuntia.
8. Nosta leivinpaperilla oleva levy jäähtymään ja leikkaa patukoiksi vielä kun massa on lämmintä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti