perjantai 19. toukokuuta 2017

Vege enchiladat

Tässä on todella hyvä, helppo ja nopea viikonlopun herkkuruoka. Enchiladat voi tarjota sellaisenaan tai guacamolen ja crème fraichen kanssa.

Vege enchiladat

4-5 hengelle

1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
1 pakkaus Go green Chili sin carnea
1 pakkaus Go green papusekoitusta
1/2 tölkkiä Mutti tomaattimurskaa
2 tl chilimurskaa
1/2 purkkia Koskenlaskija cheddar juustokastiketta
5 tortillaa
öljyä paistamiseen
suolaa
(kevätsipulin varsia)

1. Pilko sipuli ja valkosipulin kynnet ja kuumenna öljy paistinpannussa.
2. Paista sipuleita hetki, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää pannuun pavut, chili sin carne, tomaattimurska ja chilimurska. Ripauta suolaa maun mukaan.
3. Täytä tortillat papuseoksella ja kääri rullalle. Aseta rullat uunivuokaan taitos alaspäin.
4. Valuta juustokastike tortillojen päälle.
5. Paista uunissa 200 asteessa (kiertoilmauunissa n.180 astetta) 10 minuuttia.
6. Pinnalle voi uunista ottamisen jälkeen pilkkoa kevätsipulin varsia koristeeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti