tiistai 30. toukokuuta 2017

Raikas ja nopea kaalisalaatti

Rakastan tuoretta kaalia ja nyt onkin sopivasti varhaiskaalin satokausi. Tämä kaalisalaatti on nopea ja helppo valmistaa. Sen raikkaus tasapainottaa hyvin grilli-illan lihaherkut tai mausteisen ruoan. Monikäyttöinen lisuke, jossa pääraaka-aineen, kaalin, maku pääsee oikeuksiinsa.

Kaalisalaatti

1/2 varhaiskaali
1 punasipuli
1/2 sitruunan mehu
Pieni pala inkivääriä
Suolaa
Mustapippuria
1 prk/200g kermaviiliä

1. Pilko kaali paloiksi ja pyöräytä tehosekoittimessa silpuksi. Tee sama punasipulille ja yhdistä kulhossa.
2. Raasta tuoretta inkivääriä kulhoon ja lisää puolikkaan sitruunan mehu.
3. Lisää suola, pippuri ja kermaviili. Sekoita hyvin.
4. Tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti